Cutite

Afiseaza: 4 produse

 Filtre
Cuțitele sunt cele mai importante instrumente din setul unui bucatar și pot fi folosite pentru aproape orice operatie, de la prepararea alimentelor, la tăierea cepei și taierea unei bucăți de carne de vită, pana la deschide stridiilor și a tăierea pâinii. Dar, există diferite tipuri de cuțite de bucătărie care sunt proiectate pentru diverse scopuri. 
Cuțitul bucătarului, numit si cuțit de bucătar, acesta este cel mai important element dintr-un set de cuțite.
Cuțitul utilitar, de obicei, între 4 și 7 centimetri în lungime, este cel mai adesea tratat ca un cuțit de mini-bucătar. Poate să vină drept sau zimțat și este bun pentru tăierea legumelor și a cărnii care sunt prea mici pentru un cuțit de bucătar.
Cuțitul Santoku este o versiune japoneză a cuțitului de bucătar în stil occidental. Un Santoku este de obicei mai scurt și mai subțire decât un cuțit de bucătar. Datorită unei lame plate, aceasta nu se rotește pe placa de tăiere. Santoku sunt uneori făcute cu o margine goală, care le permite să taie mai repede carnea și alte materiale lipicioase, cu mai multă precizie și cu rupere minimă.
Cuțitul este unul rotativ și poate face aproape totul ce face un cuțit tipic de bucătar. De fapt, este folosit în locul cuțitului de bucătar, în special cei cu mâini delicate și care preferă o lamă mai mică, mai ușoară.
Cuțitul pentru pâine sunt folosite pentru tăierea pâinii, prăjiturilor și, uneori, a cărnii, a păsărilor de curte și a fructelor de mare. Acestea sunt proiectate într-un mod care vă permite sa taieti pâinea fără a apasa si fara sa o striviti.
Este complicat? Poate fi. Trebuie să fie așa? Aceasta depinde de timpul pe care sunteți dispus să-l investiti și de nivelul de precizie și de perfecțiune cu care doriți ca alimentele dvs. să fie taiate. Utilizarea unui cuțit conceput special pentru o anumita sarcină, face ca fiecare tăiere să fie mult mai rapidă și mai ușoară.


 

Suport clienti 09-17.30

0774623921 office@mrkprestige.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!